Muhabbet kuşum hasta kanatları ve kuyruğu titriyor

Kalp hastalığı ilaç tedavisi kullanılırsa geçer mi peki
Kalp hastalığı ilaçla hallolmaz maalesef. Beslenmesine dikkat edip hareket fırsatı tanımak lazım ona. Diğer kuşlarla birleşmesinde sakınca yok bulaşıcı bir hastalık değil.

Kalp hastalığı ilaçla hallolmaz maalesef. Beslenmesine dikkat edip hareket fırsatı tanımak lazım ona. Diğer kuşlarla birleşmesinde sakınca yok bulaşıcı bir hastalık değil.
Tamamdır ilginiz ve desteğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim sayenizde kuşum diğer hastalıklarından kurtuldu bu süreçte gösterdiğiniz ilgi ve sabrınızdan dolayı çok teşekkür ederim

Magnezyum için bol bol yeşil yaptaklı sebze yesin. Başka faydaları da olur. Haftada 2 kez de dozu abartmadan aminosol takviyesi yapın.

Magnezyum için bol bol yeşil yaptaklı sebze yesin. Başka faydaları da olur. Haftada 2 kez de dozu abartmadan aminosol takviyesi yapın.
Selçuk bey hafta sonu bazı sebeblerden dolayı evde değildim eş kuşlar için triflucan veriyordum annem ilaçlarını düzenli vermemiş maalesef 1 gün hiç vermemiş şimdi vermeye devam etmeli miyim?

Hareket fırsatı tanımaktan kastınız tam olarak nedir? Bugün biraz uçsun istedim ama ilk uçuşlarında çarpıp düştü çok yüksek uçamıyor zaten birde nefes alışı hızlandı kafesin üstünde sadece bekledi bir şey olmasından korktum düzenli olarak uçurmalı mıyım? Birde ayakları soğuktu

Kuşta dolaşım bozukluğu var arada ayakları soğuk olur ve morarır. Elektrolit takviyesi vermek lazım düzenli olarak. Fazla yüklenmeden ara ara uçmasını sağlamak iyidir.

Geri